Lucide

Cooper takpendel med glass, diameter 30 cm

Cooper takpendel med glass, diameter 30 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 999,00

lucide
40W
Cooper takpendel er en moderne takpendel i metall og med innerskjerm i røykfarget glass. Takkoppen er i metall og matcher lampens farge. Sort tekstiltrukket ledning. Benytt gjerne en E27 dekorativ pære for optimal effekt. Velg farge på lampen.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 30 cm
Høyde fra tak (maks): 155 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Glass / Metall / Tekstiltrukket ledning
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide