Marset

Scotch Club takpendel, diameter 26 cm

Scotch Club takpendel, diameter 26 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 8 822,00

marset_logo
57W
Scotch Club 26 pendellampen er laget av keramikk med et lekkert terning mønster, som får den indre skjermen til å reflektere lyset i mange retninger. Passer like godt over kjøkkenøyen eller spisbordet, som i stuen.

Designerne Xavier Mañosa og Mashallah har fått inspirasjonen til å designe Scotch Club av den klassiske diskokule, som lyser i alle retninger. Pendelen er nøye laget i en tradisjonell designprosess, hvor man har brent keramikken 4 ganger. Den fås i tre størrelser og i fargene terrakotta, hvit og sort keramikk. Den indre skjermen er tilgjengelig i hvitt som reflekterer lys, eller med gullbelegning som fremkaller et meget varmt og glitrende lys.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 26,5 cm
Diameter lysåpning: 21,3 cm
Høyde skjerm: 22 cm
Diameter baldakin: 13,5 cm
Lengde ledning (max): 200 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Keramikk
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo