DFTP

Mobile takpendel, 300 cm ledning, diameter 45 cm

Mobile takpendel, 300 cm ledning, diameter 45 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 199,00

dftp-logo_1
5W
X3
Mobile pendel har et et slankt og elegant design. De to avrundede skjermene og den diskrete messingdetaljen gir pendelen et moderne og lett utseende som er perfekt over spisebordet.

Lyset reflekteres fra den nederste skjermen på den opaliserte toppskjermen, noe som frigjør et vakkert, jevnt og blendfritt lys.

Du kan enkelt justere skjermene nærmere hverandre for et sentrert, nedadgående lys eller lenger fra hverandre for et mer diffust lys som sprer seg ut i rommet.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer.

Mål: 

Diameter: 45 cm
Høyde: 36,8 cm
Lengde ledning: 300 ledning
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall/Plast
Sokkel: G9
Antall lys: 3
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1