DFTP

Angle takpendel, diameter 20 cm, justerbar retning, E27, Sort - LAGERSALG

Angle takpendel, diameter 20 cm, justerbar retning, E27, Sort - LAGERSALG

Spesialpris kr 1 169,00 FØR kr 1 949,00

Lager: 2 for omgående levering


Varenummer: E10 2020673003-outlet
dftp-logo_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
Angle takpendel er en minimalistisk lampe med hint av industriell stil. Den spesielle egenskapen ved pendelen er evnen til å lede lyset i ønsket retning med den monterte magneten på ledningen. Tekstiltrukket ledning. Denne utgaven er sortlakkert med sort tekstiltrukket ledning.

Denne versjonen er for E27 lyspære.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Lagersalg - selges til vi er tomme på eget lager.

Mål: 

Høyde: 24,5 cm
Diameter: 20,6 cm
Lengde ledning: 300 cm

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1