DFTP

Angle takpendel, diameter 20 cm, justerbar retning, E27

Angle takpendel, diameter 20 cm, justerbar retning, E27

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 949,00

dftp-logo_1
20W
Angle takpendel er en minimalistisk lampe med hint av industriell stil. Den spesielle egenskapen ved pendelen er evnen til å lede lyset i ønsket retning med den monterte magneten på ledningen. Tekstiltrukket ledning. Farge på ledning og takkopp matcher lampens farge. Velg fargevariant.

Denne versjonen er for E27 lyspære.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 24,5 cm
Diameter: 20,6 cm
Lengde ledning: 300 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1