DFTP

Hill takpendel, diameter 85 cm

Hill takpendel, diameter 85 cm

kr 3 599,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 2220103060
dftp-logo_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
25W
X3
Hill takpendel med diameter 85 cm. Dette er en stor, geometrisk lampeskjerm som fyller rommet uten å blokkere sikten. Hill er skapt av den danske designeren Asger Risborg, og er lett som en sky, men skarp som en stein. En lampe som er både kompleks og enkel samtidig som den skaper et veldig mykt lys som sprer seg ut i rommet på en rolig og ensartet måte. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære.

Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 85 cm
Høyde: 22 cm
Diameter takkopp: 12,4 cm
Lengde ledning: 300 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Leveres med stofftrukket ledning
Materiale: Tyvek / metall
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Antall lys: 3
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1