DFTP

Maple takpendel, diameter 55 cm

Maple takpendel, diameter 55 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 299,00

dftp-logo_1
40W
Maple takpendel, med diameter 55 cm, er designet av den danske designeren Charlotte Høncke. De organiske formene minner om store blomsterblader, som uanstrengt omfavner et koselig og stemningsfullt lys. Maple er perfekt over spisebordet eller i et mørkt hjørne som trenger å lyses opp med et luftig design som ikke føles tungt eller dominerende i rommet.

Leveres med stofftrukket ledning. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke. Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Diameter: 55 cm
Skjermhøyde: 20,5 cm
Lengde ledning: 300 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Vekt: 2,62 kg
Materiale: Metall / plast
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1