Nordlux

Hollywood takpendel, diameter 11 cm, 3 meter ledning

Hollywood takpendel, diameter 11 cm, 3 meter ledning

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 378,00

Nordlux_1
60W
Hollywood serien fra Nordlux har noe nostalgisk over seg, den vekker minner fra en æra hvor krystall dekor dominerte, noe som blir gjenoppdaget som dekorelement i disse dager. Hollywood gir en eksklusiv og behagelig stemning med sitt glitrende uttrykk fra sine mange fasetter. Lampen kommer som pendel og bordlampe som kombineres flott med en dekorativ lyspære.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde glasskjerm: 17,7 cm
Diameter: 10,8 cm
Lengde ledning (max): 300 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Glass/Metall
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1