Egger Licht

Bali L takpendel, for GU10, høyde 38 cm

Bali L takpendel, for GU10, høyde 38 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 477,00

Egger Licht
50W
Bali takpendel kommer i en stilig og elegant design. Lampen er tilgjengelig i et variert antall fargekombinasjoner, som gir deg mulighet til å velge en som passer perfekt i ditt hjem. Lampen er av aluminium og har en inntrukket lyskilde. Alle leveres med sort tekstilkabel som kan kappes til ønsket lengde. Lampens lyskilde kan vinkles 10° samt rotere 360°.

Lyspære medfølger ikke. Kan dimmes med ekstern dimmer.

Kan bruke både LED og halogen GU10 lyskilde.

Mål: 

Høyde: 38 cm
Diameter: 7,6 cm
Lengde (max): 200 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Egger Licht – stilren og funksjonell belysning

Det østerrikske lampemerket Egger Licht er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet, komfort og holdbarhet – egenskaper som til sammen gir imponerende belysningsløsninger til både private hjem og bedrifter.

Siden etableringen i 1985 har Egger Licht designet et stort antall stilrene vegglamper, spotter, taklamper, pendler og andre lamper til både innendørs og utendørs bruk. Det er særlig virksomhetens Design Lighting Selection (DLS) som har sikret lysdesignere og -entusiaster et stort utvalg av lamper til innredning av moderne hjem og miljøer.

Foretrekker du enkel og effektiv belysning av høy kvalitet, er den østerrikske lampedesigneren uten tvil et godt valg. Her står både eleganse, funksjonalitet og arkitektonisk stemning høyt i kurs – en kombinasjon som skaper imponerende løsninger.

Egger Licht