DFTP

Aver takpendel, Sort, flere størrelser

Aver takpendel, Sort, flere størrelser

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 799,00

dftp-logo_1
60W
Aver pendel er formet som et klassisk fuglebur. Lampen leveres med en tre meter lang stofftrukket ledning og er godt egnet sammen med dekorative pærer, slik som globepærer eller globe med LED-filament. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer. Velg størrelse på lampen for leveringstid.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 30 / 40 cm
Høyde: 35 / 45,5 cm
Lengde ledning (max): 300 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: 300 cm sort stofftrukket ledning
Materiale: Metall
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1

CARLO_VOLF