Lucide

Akron takpendel, diameter 50 cm

Akron takpendel, diameter 50 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 9 526,00

lucide
40W
Akron takpendel er en moderne lampe inspirert av klassiske halvrunde metallpendler. Innsiden av skjermen buer inn mot pæren og bidrar til en flott jevn glød reflektert fra lyskilden. Takkoppen matcher farge og materiale på lampen. Sort tekstiltrukket ledning. Velg fargevariant. Det anbefales en globepære på 12,5 cm for best resultat med denne lampen.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 50 cm
Lengde fra tak (maks): 250 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide