Marset

Discoco takpendel, diameter 68 cm

Discoco takpendel, diameter 68 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 14 931,00

marset_logo
57W
X3
Discoco er designet av Christophe Mathieu for Marset. De 35 bladene på lampen gir ett meget pent og blendefritt lys. Bladene er av hvit plast festet på stenger av aluminium. Enkel montering.

Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 68 cm
Høyde: 52,1 cm
Maksimal ledningslengde: 300 cm
Diameter takfeste: 11 cm
Høyde takfeste: 4 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: ABS-plast/Aluminium/Krom
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Antall lys: 3
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo

Christophe Mathieu

Designet av Christophe Mathieu

Christophe Mathieu ble født i Hamburg i 1961. Han gikk interiørdesign på 'School of Applied Art and Artistic Trades', i Barcelona. Han gikk i lære i Hamburg og samarbeidet med arkitektetene Nitz, Prash og Sigl.  Deretter bodde han i tre år i Milano, hvor han samarbeidet med arkitekten Marco Zanuso, Jr i utviklingen av produkter for selskaper som 'De Padova', 'Menphis' og 'Driade'.