Lucide

Swapp 5 forgreningspendel, Sort

Swapp 5 forgreningspendel, Sort

kr 3 655,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 45466/05/30
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
X5
Swapp gir deg full kontroll over belysningen. Hver av pendlene kan svinges, vris og låses i ønsket posisjon med håndskruer på siden av skjermen. Lampen leveres med stofftrukket ledning. Swapp kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare lyspærer.

Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Diameter skjerm: 11,5 cm
Høyde skjerm: 20 cm
Lengde ledning (max): 5 x 200 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Antall lys: 5
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide