Lucide

Lorenz forgreningspendel 6x4W LED

Lorenz forgreningspendel 6x4W LED

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 5 354,00

lucide
4W
X6
Lorenz takpendel er en moderne lampe i aluminium med seks integrerte LED-lys. Lyskildene kan organiseres etter eget ønske, og er høydejusterbar etter montering ved hjelp av de separate festene for hver enkelte ledning. Velg farge.

Lampehodene har forskjellig lengde:
3 stk 25 cm
3 stk 49,5 cm

Kan dimmes med ekstern dimmer.

Mål: 

Øvre diameter takkopp : 22 cm
Nedre diameter takkopp: 30 cm
Høyde lampehoder: 3 x 25 cm + 3 x 49,5 cm
Lengde ledning (x6): 130 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 20 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 6 x 400 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide