Lucide

Fix Multiple 5 forgreningspendel, Sort

Fix Multiple 5 forgreningspendel, Sort

kr 1 028,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 08408/05/30
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
5W
X5
Fix Multiple 5 takpendel er en moderne og trendy kombinasjon av ledninger og blottede lyspærer. Lampen har fem lyskilder som kan lyse opp forskjellige punkter og høyder, alt etter eget ønske. Hver av de fem ledningene er 200 cm lange.

Kan kobles til dimmer. Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Lengde ledning: 5 x 200 cm
Diameter takkopp: 12 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall / Silikon
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Antall lys: 5
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide