Nordlux

Café pendel, flere størrelser

Café pendel, flere størrelser

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 299,00

Nordlux_1
40W
Klassisk og allikevel moderne cafépendel i opalhvitt glass. Tilgjengelig i fire forskjellige størrelser.

Metallstangen fra lampen er 14 cm lang.

Kan dimmes med ekstern dimmer.

Mål: 

Diameter: 15 / 20 / 25 / 30 cm
Lengde ledning (max): 180 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Takkopp i hvit plast
Materiale: Glass / Metall
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1