Lucide

Brassy-Bis takpendel E27, diameter 31 cm, Sort

Brassy-Bis takpendel E27, diameter 31 cm, Sort

kr 850,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 43401/31/30
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
60W
Brassy-Bis. Lyspæren er stort sett synlig i lampeskjermen, noe som bidrar til det attraktive utseendet til denne pendellampen. Med sine unike egenskaper og originale design passer pendellampen inn i mange interiører. Enten du foretrekker hytte, landlig, loft eller moderne.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 31 cm
Høyde: 19 cm
Høyde takkopp: 4
Diameter takkopp: 10 cm
Totalhøyde (maks): 149 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide