DFTP

Artist takpendel, dimbar LED, 3 meter ledning, diameter 40 cm

Artist takpendel, dimbar LED, 3 meter ledning, diameter 40 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 999,00

dftp-logo_1
24W
Takpendel fra DFTP. Lampen har stor diameter i forhold til høyden, og gir inntrykk av å sveve. Den sorte samt kobbervarianten leveres med sort, stofftrukket ledning, mens den grå varianten leveres med grå ledning. Beige utgave er lys i fargen med lampe og ledning i matchende farge.

Lampen leveres med integrert LED-lyskilde. Avskjerming i opalhvit akryl sørger for mykt og jevnt lys under lampen.

Lampen finnes i to størrelser.

Mål: 

Diameter: 40 cm
Høyde: 6 cm
Lengde ledning (max): 300 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 30 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 1460 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1

B_NNELYCKE_MDD

Designet av Bønnelycke mdd

Bønnelycke er drevet av en uovertruffen trang og et ønske om å jobbe konstruktivt og innovativt. Bønnelycke startet sin karriere med design av lamper, møbler og innredning i 1988. Han oppnådde raskt status som en ukonvensjonell arkitekt med humor og fantasi. «Det kunne være morsomt» og «naturligvis kan det la seg gjøre» er uttrykk som blir flittig brukt i hans virksomhet. Bønnelycke MDD er et tverrfaglig designfirma med både nasjonal og internasjonal erfaring. Vi er perfeksjonister med profesjonell nysgjerrighet. Vi tilbyr et bredt spekter av designdisipliner, alt fra arkitektur og innredning, møbel- og produktdesign til kommunikasjonsoppgaver, grafisk design og nettdesign.