Lucide

Alban takpendel, diameter 35 cm

Alban takpendel, diameter 35 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 220,00

lucide
40W
Alban takpendel i rotting er en moderne lampe inspirert av skandinavisk design. Takkoppen er i sortlakkert metall, sort tekstiltrukket ledning. Benytt gjerne en E27 globepære for optimal effekt. Velg fargevariant.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 35 cm
Høyde skjerm: 47 cm
Lengde fra tak (maks): 175 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Rotting / Tekstiltrukket ledning
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide