Nordlux

Adrian takpendel, diameter 16 cm, Grå (begrenset antall)

Adrian takpendel, diameter 16 cm, Grå (begrenset antall)

kr 477,00

Lager: 2 for omgående levering


Varenummer: E10 48783003
Nordlux_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
25W
Adrian 16 takpendel er en del av en serie lamper fra Nordlux. Lampen er i metall og sørger for rettet lys ned. Lampen har en industrielt uttrykk med vingemuttere på siden. Lampen leveres med sort/hvit stofftrukket ledning. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 16 cm
Høyde skjerm: 22 cm
Lengde ledning (max): 200 cm
Diameter takkopp: 12 cm
Høyde takkopp: 7 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1