Lucide

Zidane taklampe, diameter 40 cm, Sort/Gull

Zidane taklampe, diameter 40 cm, Sort/Gull

kr 2 208,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 77185/40/30
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
15W
Zidane er en moderne taklampe i matt sortlakkert metall og kunsttreverk. Treplatene som omkranser lyskilden og innsiden av lampeskjermen er lakkert i gullfarge og bidrar til den varme gløden lampen gir. Benytt gjerne en dekorativ pære for optimal effekt.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 17 cm
Diameter: 40 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall / MDF
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide