NorDesign

Cordoba taklampe/pendel 3000K 5000lm diameter 73 cm, DALI (u/driver)

Cordoba taklampe/pendel 3000K 5000lm diameter 73 cm, DALI (u/driver)

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 10 584,00

Nordesign
50W
Alle modellene i Cordoba-serien leveres uten driver, wire og baldakin. For nedhengt montasje, se under tilbehør på denne siden.

Cordoba er en lampe hvor du velger om du vil ha den som taklampe eller som takpendel. Om du skal ha den som taklampe trenger du kun å kjøpe driver i tillegg. Denne lampen har varmhvitt lys på 3000 kelvin og gir 5000 lumen. Den har en diameter på 73 cm. Lampen dimmes med DALI.

Cordoba har både ned- og opplys (90% ned, 10% opp), hvor opplyset skaper en elegant effekt mot underlaget, hvor det nærmest ser ut til at lampen svever. Avdekningen er i hvit microprismatisk polykarbonat, som gir minimalt med blending (UGR<19). Kan monteres i tak, på vegg og nedhengt.

Med sitt særpregete design, med kraftig aluminiumsskjerm og inntrukket lyskilde, skiller denne lampeserien seg ut og skaper liv og kontrast i de miljøene den benyttes. Cordoba-serien kommer i ulike farger, størrelser, fargetemperaturer og dimmeteknologier. Dette gjør det mulig å benytte samme gjennomgående stil i et og samme prosjekt, hvor man velger parameter ut ifra arbeidsoppgave.

Korrekt driver finne du under tilbehør på denne siden.

Mål: 

Diameter: 73,5 cm
Høyde: 11,5 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Annet: Opplyset gir en dekorativ effekt mot underlaget. Integrert i lampe er det en av/på-bryter, som kan benyttes for å slukke opplyset.
Materiale: Metall
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Lysstyrke: 5000 Lumen (reel)
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: DALI

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

NorDesign AS er en midtnorsk belysningsleverandør som siden 1985 har levert belysning til prosjekter, hus og hytter. Vårt primære marked er Norge, men vi eksporterer også til de andre Skandinaviske landene. Vi utvikler stadig nye produkter, og har i de siste årene blitt en av de største leverandørene av LED belysning. Vi har et godt team av medarbeidere som kan bidra med rådgivning og planlegging av moderne belysningsanlegg.

Nordesign