Armaturhantverk

Malung taklampe med teleskopstang (u/glass)

Malung taklampe med teleskopstang (u/glass)

kr 748,00

Leveringstid: Inntil 20 virkedager.

Varenummer: E63 T985/16
AH-logo-rund
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
60W
Malung taklampe, med teleskopstang, leveres uten glass. Stangen kan justeres til en lengde mellom 31-50 cm og låses med en håndskrue. Lampen er en del av en serie lamper som kan kombineres med et stort utvalg glass. Glassene finner du under tilbehør til lampen. Se oversikt over hele Malung -serien og glassene som passer her.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 31-50 cm
Diameter: 11 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: For montering i takkrok
Materiale: Metall
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

AH-logo

Siden 1945 har det svenske familieselskapet AH Belysning levert høykvalitets belysningsprodukter med en visjon om å være i forkant av produktutviklingen. Virksomheten drives fra Tibro, hvor deler av sortimentet også produseres. Med solid erfaring i bransjen har AH Belysning i lang tid vært en opplagt aktør i markedet. Navnet AH Belysning står for Armaturhantverk, som nå også er blitt selskapets nye navn.

AH Belysning er en ledende leverandør innen baderomsbelysning og tilbyr et bredt utvalg for både det klassiske og det moderne badet. I sortimentet finner du alt fra tradisjonelle baderomslamper og funksjonell allmennbelysning til stilige og moderne baderomslamper for det skandinaviske hjem. Klassiske vegglamper, bordlamper og gulvlamper er også en opplagt del av sortimentet hos AH Belysning.

AH-logo-rund