DFTP

Kaito taklampe, diameter 30 cm, dimbar 12W LED 3000K 610lm

Kaito taklampe, diameter 30 cm, dimbar 12W LED 3000K 610lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 949,00

dftp-logo_1
12W
Kaito Dim av den danske designeren Bønnelycke MDD er utført i et rundt, moderne design. Den integrerte LED-modulen er dimbar og skaper et mykt og diffust lys fra den jevne overflaten. Den funksjonelle sammenføyningen i messing gir designet en elegant overlegenhet og mulighet for å styre lyset i alle retninger. Lampen kan tiltes og roteres.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde: 11,7 cm
Diameter: 30 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metal / Akryl
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 30 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 610 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Ja
Lysspredning: 120°

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1