DFTP

Kaito Pro 40 taklampe, diameter 38 cm, dimbar 30W LED 3000K 2270lm

Kaito Pro 40 taklampe, diameter 38 cm, dimbar 30W LED 3000K 2270lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 199,00

dftp-logo_1
30W
Kaito Pro, med diameter 40 cm, er en innovativ taklampe med et funksjonelt albueledd som gjør at du kan rette lyset der du trenger det. Kaito Lampen har varmhvitt lys på 3000 Kelvin og har sprer lyset i 120°. Pro finnes i to forskjellige størrelser. Lampen er dimmbar med ekstern dimmer.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Diameter: 38,5 cm
Høyde: 11,7 cm
Diameter takkopp: 10,6 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall/Akryl
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Lysstyrke: 2270 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Ja
Lysspredning: 120°

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1

B_NNELYCKE_MDD

Designet av Bønnelycke mdd

Bønnelycke er drevet av en uovertruffen trang og et ønske om å jobbe konstruktivt og innovativt. Bønnelycke startet sin karriere med design av lamper, møbler og innredning i 1988. Han oppnådde raskt status som en ukonvensjonell arkitekt med humor og fantasi. «Det kunne være morsomt» og «naturligvis kan det la seg gjøre» er uttrykk som blir flittig brukt i hans virksomhet. Bønnelycke MDD er et tverrfaglig designfirma med både nasjonal og internasjonal erfaring. Vi er perfeksjonister med profesjonell nysgjerrighet. Vi tilbyr et bredt spekter av designdisipliner, alt fra arkitektur og innredning, møbel- og produktdesign til kommunikasjonsoppgaver, grafisk design og nettdesign.