Nordlux

Grant 3 takskinne, lengde 70 cm

Grant 3 takskinne, lengde 70 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 215,00

Nordlux_1
25W
X3
Grant 3 takskinne er en moderne lampe med fokus på enkle rene linjer. Lampen er i metall. Glasskupplene er i opalhvitt munnblåst glass. Velg farge på lampen.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Lengde: 69,3 cm
Bredde: 14,5 cm
Høyde: 29,2 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall / Glass
Sokkel: E14
Antall lys: 3
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1