Marset

Ginger 32C vegglampe/taklampe, dimbar LED 2700K 1066lm, diameter 32 cm

Ginger 32C vegglampe/taklampe, dimbar LED 2700K 1066lm, diameter 32 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 6 193,00

marset_logo
11.5W
Ginger taklampe/vegglampe er en moderne og minimalistisk lampe med en vakker lett buet skjerm i aluminium. Noen av variantene har en overflate i treverk som er presset sammen med skjermen til en tykkelse på bare 4 mm.

Ginger 32C er en serie lamper tilgjengelig i forskjellige farger/materialer. Skjermen har en diameter på 32 cm med lyskilden montert i det sorte senterstykket. Lyskilden lyser opp i skjermen som reflekterer lyset tilbake, og gir et jevnt og behagelig indirekte lys. Velg ønsket farge/materiale for leveringstid.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Integrert LED-belysning.

Alle variantene leveres med integrert LED-lys på 2700 Kelvin og 1066 lumen nominell lysstyrke, og ca 350 lumen reell lysstyrke. Merk at den opplevde fargetemperaturen og lysstyrken vil påvirkes noe av materialet. En hvit innside vil ha litt kraftigere lysstyrke med varmhvit farge, mens en messingfarget innside vil ha noe lavere opplevd lysstyrke og mer varme i lysfargen.

Mål: 

Diameter: 32 cm
Dybde: 9,3 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Materiale: Tre / Aluminium
Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 1066 lumen (n)
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo

Joan_Gaspar

Designet av Joan Gaspar.

Joan Gaspar studerte industriell design ved 'Artes y Oficios' i Barcelona. Han begynte å arbeide for 'VAPOR S.A' i 1988, hvor han lagde minimalistiske lamper. Fra 1992 jobbet han med en rekke firmaer for å lage nye produktlinjer: Roca, Nikko, Marset og flere andre. Fra 1996 samarbeidet han tett med selskapet 'Marset Iluminación', med utvikling av nye produkter. Hans arbeid vant førstepris i 'Valencia International Furniture Fair' i 2000. I 2001 ble han belønnet med 'Delta de Plata' for Atlas-lamper, og i 2005 for 'The Neon de Luz', begge designet for Marset Iluminación.