Lucide

Eryn taklampe, diameter 38 cm, Krom/Gull

Eryn taklampe, diameter 38 cm, Krom/Gull

kr 2 953,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 70184/03/11
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
X3
Eryn taklampe er en moderne lampe i kromfarget metall. Lampeskjermene er i kromfarget glass med lett gylden innside, noe som bidrar til en flott lyseffekt. Stripemønsteret på glasset frigjør delvis lys rundt lampeskjermen. Brorparten av lyset kommer ut i lampens underside.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 38 cm
Høyde: 13,5 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall / Glass
Sokkel: G9
Antall lys: 3
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide