Marset

Djembe C 42.21 taklampe, diameter 42 cm, dimbar LED 2700K 955lm

Djembe C 42.21 taklampe, diameter 42 cm, dimbar LED 2700K 955lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 10 283,00

marset_logo
22W
Djembé taklampe har et moderne og smart design som gjør den velegnet til å henge i ethvert hjem uansett stilart. Lampen er produsert med hjelp av en rotomolding-teknikk som fikk designeren Joan Gaspar til å designe en lampe med stor kontrast. På yttersiden av lampeskjermen kan overflaten minne om sten, noe som frembringer illusjonen om stor vekt. Innsiden har en glatt hvit overflate som reflekterer lyset.

Djembé-serien egner seg godt blant nesten alle stilarter, og fungerer godt så vel i det offentlige rom som i det private hjem.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Integrert LED-belysning.

Det finnes takfeste for to eller tre lamper slik at de kan seriekobles og mikses og matches med forskjellige farger og størrelser. Se tilbehør lenger ned på siden.

Mål: 

Diameter: 42 cm
Høyde: 28 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Plast / Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 955 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo

Joan_Gaspar

Designet av Joan Gaspar.

Joan Gaspar studerte industriell design ved 'Artes y Oficios' i Barcelona. Han begynte å arbeide for 'VAPOR S.A' i 1988, hvor han lagde minimalistiske lamper. Fra 1992 jobbet han med en rekke firmaer for å lage nye produktlinjer: Roca, Nikko, Marset og flere andre. Fra 1996 samarbeidet han tett med selskapet 'Marset Iluminación', med utvikling av nye produkter. Hans arbeid vant førstepris i 'Valencia International Furniture Fair' i 2000. I 2001 ble han belønnet med 'Delta de Plata' for Atlas-lamper, og i 2005 for 'The Neon de Luz', begge designet for Marset Iluminación.