Armaturhantverk

Torsby taklampe, diameter 24 cm, Messing

Torsby taklampe, diameter 24 cm, Messing

kr 1 238,00

Leveringstid: Inntil 20 virkedager.

Varenummer: E63 T152/01
AH-logo-rund
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
X2
Torsby taklampe, med diameter 24 cm, er en flott lampe i opalt glass og detaljer i messing. Lampen har krok under som tåler vekt opptil 5 kg. Lampen benytter to E14-pærer. Torsby taklampe kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer.

Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 24 cm
Høyde: 21 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: For montering i takkrok
Materiale: Metall / Glass
Sokkel: E14
Antall lys: 2
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

AH-logo

Siden 1945 har det svenske familieselskapet AH Belysning levert høykvalitets belysningsprodukter med en visjon om å være i forkant av produktutviklingen. Virksomheten drives fra Tibro, hvor deler av sortimentet også produseres. Med solid erfaring i bransjen har AH Belysning i lang tid vært en opplagt aktør i markedet. Navnet AH Belysning står for Armaturhantverk, som nå også er blitt selskapets nye navn.

AH Belysning er en ledende leverandør innen baderomsbelysning og tilbyr et bredt utvalg for både det klassiske og det moderne badet. I sortimentet finner du alt fra tradisjonelle baderomslamper og funksjonell allmennbelysning til stilige og moderne baderomslamper for det skandinaviske hjem. Klassiske vegglamper, bordlamper og gulvlamper er også en opplagt del av sortimentet hos AH Belysning.

AH-logo-rund