Lucide

Rosalind taklampe, Messingfarget

Rosalind taklampe, Messingfarget

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 392,00

lucide
40W
Rosalind taklampe er en klassisk lampe med inspirasjon fra vintage stil. Takfestet er i børstet messingfarge. Lampeskjermen er i et diamantmønstret tykt glass med åpning i bunn. Leveres med ravfarget eller røykfarget glass. Velg fargevariant.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 23 cm
Diameter: 21 cm
Diameter takfeste: 12 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Forventet levetid: 45 000 t Mer informasjon >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide