Nordlux

Orbiform taklampe, Røykfarget

Orbiform taklampe, Røykfarget

kr 945,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 2010656047
Nordlux_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
Orbiform taklampe i messingfarget metall og med røykfarget mønstret glass.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger ikke.

Orbiform er en serie lamper som utstråler eksklusivitet og glamour. Glasset gir assosiasjoner til en epoke hvor krystall var en viktig del av interiøret, noe som igjen har blitt et populært dekorelement. Serien kombinerer børstet messing med diamantmønstrede glasskupler i pentagonfasong..

Mål: 

Høyde: 25,3 cm
Diameter: 23 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall / Glass
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1