LOOM Design

Ray spot for Global 3T-skinne, 28W, CRI90

Ray spot for Global 3T-skinne, 28W, CRI90

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 489,00

loom
28W
Ray spotskinne med 3-fase adapter fra LOOM Design gir fantastisk belysning. Den har et enkelt og sylindrisk hode som kan dreies og vippes slik at du kan justere lysretningen optimalt.

Du finner skinner under tilbør på denne siden.

Mål: 

Høyde: 10 cm
Diameter: 8,4 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 2838 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Nei
Lysspredning: 36°

loom

LOOM Design - Moderne lamper i flott skandinavisk stil

Hvis du liker elegante lamper i flott skandinavisk stil, er lamper fra LOOM Design garantert noe for deg. LOOM Design er nemlig det perfekte valget for lampeentusiaster som ønsker designlamper av høy kvalitet til gode priser.

LOOM Design er et dansk lampefirma med hovedsete i Århus. Bak firmaet LOOM Design står bedriften og grossisten Lampefeber A/S, som i mer enn 30 år har importert og solgt designlamper til husholdninger og foretak i hele Skandinavia.

Hos LOOM Design er anvendelighet og design like viktig som funksjonalitet og kvalitet. Med elegante og enkle lamper har fokuset vært å skape moderne belysning som også bærer preg av den populære skandinaviske stilen. Det kommer ikke minst til uttrykk i de flotte batteri- og utendørslampene deres. I tillegg til det stilfulle og enkle, skandinavisk-inspirerte designet, har LOOM Design også fokus på lamper med lang levetid. Det gjør at man får glede av lampene i mange år.

LOOM-Design