Lucide

Xyrus 6 spotskinne, inklusive Dim-To-Warm LED-pærer, lengde 85 cm

Xyrus 6 spotskinne, inklusive Dim-To-Warm LED-pærer, lengde 85 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 6 061,00

lucide
5W
X6
Xyrus 6 spotskinne leveres inklusive Dim-To-Warm GU10 LED-pærer. Ved dimming endrer fargetemperaturen seg fra 3000K til 2200K. Pæren gir 320 Lumen. Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Kan dimmes med ekstern dimmer.

Mål: 

Lengde: 85,4 cm
Bredde: 14 cm
Høyde: 12,5 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide