Lucide

Xirax enkel takspot, inklusive Dim-To-Warm LED-pære

Xirax enkel takspot, inklusive Dim-To-Warm LED-pære

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 088,00

lucide
5W
Xirax enkel takspot leveres med en 5W dim to warm LED-pære som gir 320 Lumen. Ved dimminig går fargetemperaturen fra 3000 Kelvin og ned til 2200 Kelvin. Pæren har meget god fargegjengivelse.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Bredde: 14 x 14 cm
Høyde: 8,8 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: For montering i medfølgende takbrakett
Materiale: Aluminium
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide