Lucide

Tube firkantet takspot med tilt, for GU10

Tube firkantet takspot med tilt, for GU10

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 419,00

lucide
50W
Tube enkel, firkantet takspot gir deg mulighet til å tilte og stille lyset i den retningen du ønsker. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Bredde: 9,6 x 9,6
Høyde: 12,5 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: Monteres med medfølgende festebrakett
Materiale: Aluminium
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide