Nordlux

Porter 3 spotskinne, bredde 76 cm, Galvansiert stål

Porter 3 spotskinne, bredde 76 cm, Galvansiert stål

kr 1 998,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 2213010131
Nordlux_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
60W
Porter 3 spotskinne, med bredde 76 cm, er i galvansiert stål. Porter er en lampeserie med et røft og industrielt uttrykk som gir interiøret et særpreg. Denne spotskinnen har tre justerbare lampehoder og kan plasseres både i tak og på vegg for å gi en kul og dekorativ effekt.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer. Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Bredde: 76 cm
Diameter spot: 9 cm
Høyde: 26 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Uten ledning, mulighet for utenpåliggende ledning
Annet: Kan tiltes 80° og roteres 160°
Materiale: Galvanisert stål
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1