DFTP

Mimi 3 takspot, lengde 30 cm

Mimi 3 takspot, lengde 30 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 999,00

dftp-logo_1
25W
X3
Mimi takspot med tre spotter er en slank og elegant lampe. Den passer perfekt i gangen, på kjøkkenet eller i et annet rom der det er bruk for et behagelig, retningsbestemt lys. Spottene kan dreies og vippes for å lyse opp bestemte områder eller større overflater. Myke gylne detaljer gir et unikt preg på det klassiske designet.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer. Lyspærer medfølger ikke.

Velg ønsket farge for leveringstid.

Mål: 

Lengde: 30 cm
Høyde: 17,1 cm
Bredde: 10 cm
Diameter skjerm: 6 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall/plast
Sokkel: GU10
Antall lys: 3
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1