Lucide

Landa enkel takspot, inklusive Dim-To-Warm GU10 LED-pære

Landa enkel takspot, inklusive Dim-To-Warm GU10 LED-pære

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 246,00

lucide
5W
Landa enkel takspot leveres inklusive en Dim-To-Warm GU10 LED-pære som gir et varmhvitt lys på 3000 Kelvin. Ved dimming senkes fargetemperaturen til 2200 Kelvin. Pæren gir 320 Lumen. Dimbar med ekstern dimmer.

Velg farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Bredde: 11,5 x 11,5 cm
Høyde: 12,5 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide