Lucide

Jaster 3 takspot, diameter 20 cm

Jaster 3 takspot, diameter 20 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 945,00

lucide
7W
X3
Jaster 3 takspot, diameter 20 cm, er roterbar og tiltbar. Det er derfor enkelt å rette lyset dit du ønsker. Lampen er dimbar med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer. Vi vil anbefaler deg å kjøpe dimbare pærer til lampen.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Merk: Leveres med ikke dimbare demopærer på 2700 kelvin og 350 lumen.

Mål: 

Diameter: 20 cm
Høyde minimum: 9 cm
Høyde maksimum: 15,5 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: GU10
Antall lys: 3
Forventet levetid: 45 000 t Mer informasjon >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide