Lucide

Jaster 1 takspot

Jaster 1 takspot

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 406,00

lucide
7W
Jaster er roterbar og tiltbar. Det er derfor enkelt å rette lyset dit du ønsker. Lampen er dimbar med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Vi vil anbefaler deg å kjøpe dimbar pære til lampen.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Merk: Leveres med ikke dimbar demopære på 2700 kelvin og 350 lumen.

Mål: 

Lengde takfeste: 11,7 cm
Bredde takfeste: 6 cm
Diameter skjerm: 5,6 cm
Høyde minimum: 9 cm
Høyde maksimum: 15,5 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: Monteres med medfølgende takbrakett
Materiale: Metall
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide