Lucide

Fedler firkantet takspot, inkl LED-pære Dim-To-Warm

Fedler firkantet takspot, inkl LED-pære Dim-To-Warm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 203,00

lucide
12W
Fedler firkantet takspot leveres med en dimbar LED-pære som endrer fargetemperatur fra 3000 Kelvin til 2200 Kelvin ved dimmin. Pæren gir 820 Lumen og har en spredningsgrad på 40°.

Velg ønsket farge for pris og leveringstid.

Mål: 

Bredde: 12 x 12 cm
Høyde: 10 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: Medfølgende pære: 820lm, 3000-2200K, 12W, diameter 11 cm, 25 000 timer levetid
Materiale: Aluminium
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide