LOOM Design

Aim Spot 1217lm, 2700K, dimbar

Aim Spot 1217lm, 2700K, dimbar

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 351,00

loom
13W
Aim Spot Single er et veldig funksjonelt spot som kan dimmes, roteres og vippes. Den har mange anvendelsesmuligheter, ettersom den kan brukes både som vegg og takspot. Spotten er laget av aluminium, kan roteres 350° og vippes 90°, slik at du kan justere lysretningen.

Den stilige designen gjør det mulig å bruke lampen i alle typer interiør.

Mål: 

Diameter: 10 cm
Høyde: 10 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Forventet levetid: 45 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 1217 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja
Lysspredning: 38°

loom

LOOM Design - Moderne lamper i flott skandinavisk stil

Hvis du liker elegante lamper i flott skandinavisk stil, er lamper fra LOOM Design garantert noe for deg. LOOM Design er nemlig det perfekte valget for lampeentusiaster som ønsker designlamper av høy kvalitet til gode priser.

LOOM Design er et dansk lampefirma med hovedsete i Århus. Bak firmaet LOOM Design står bedriften og grossisten Lampefeber A/S, som i mer enn 30 år har importert og solgt designlamper til husholdninger og foretak i hele Skandinavia.

Hos LOOM Design er anvendelighet og design like viktig som funksjonalitet og kvalitet. Med elegante og enkle lamper har fokuset vært å skape moderne belysning som også bærer preg av den populære skandinaviske stilen. Det kommer ikke minst til uttrykk i de flotte batteri- og utendørslampene deres. I tillegg til det stilfulle og enkle, skandinavisk-inspirerte designet, har LOOM Design også fokus på lamper med lang levetid. Det gjør at man får glede av lampene i mange år.

LOOM-Design