Wastberg

w153 ÎLE bordlampe

w153 ÎLE bordlampe

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 295,00

Wastberg_logo
6W
På samme måte som med sammenleggbare stoler i forhold til de vanlige, har ikke klemlampene samme status som bordlamper. Det virker urettferdig, siden klemlamper er veldig nyttige. Kanskje det er knyttet til deres unike bruk og det faktum at når de ikke er klemt fast, er de ikke i stand til å stå alene uten å miste balansen eller velte.

Inga Sempé var alltid imponert over sin barndoms smarte klemlamper, brukt i mange franske landsteder, da du kunne få dem veldig billig i jernvareforretninger. Det var veldig enkelt: en klemme festes til sokkelen på en glødelampe og en kjegleformet lampeskjerm festet på pæren for å lede lyset. Et mesterverk.

Så, for å forbedre statusen til klemlamper, og for å få tilbake det glade og lette preget, var målet for w153 île å åpne opp for flere bruksområder for en vanlig klemlampe, å gjøre den til en lampe med flere funksjoner. En mulighet er foten, som gjør at den kan settes på en overflate som en bordlampe. Lampen kan også monteres på veggen. Og sist men åpenbart ikke minst, det er en klemme for å feste lampen uansett hvor du trenger den.

Mål: 

Høyde: 16 cm
Diameter: 19 cm
Lengde ledning: 200 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Aluminium og stål
Betjening: Med bryter
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Forventet levetid: 50 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 530 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin

Wästberg er designbelysning som dekker behovene for både det profesjonelle så vel som det private marked.

Dette er interiørbelysning med høy fokus på design og teknologi med utstrakt bruk av LED integrert i sine belysningsprodukter.

Wastberg_logo

Inga Sempé

Designet av Inga SempéInga Sempé er en verdenskjent fransk designer med en følsomhet utenom det vanlige. Hun har skapt enestående arbeider i form av møbler, belysning, gjenstander og tekstiler for flere kjente varemerker. Inga mottok designprisen Grand Prix de la Creation en ­design de la ville de Paris i 2003. Hun bor og arbeider i Paris.

For Wästberg har Inga Sempé designet w103 serien, w153 Île and w163 Lampyre.