Armaturhantverk

Tanum klemlampe

Tanum klemlampe

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 648,00

AH-logo-rund
25W
Tanum klemlampe er en praktisk og leselampe du kan feste i en bokhylle eller i nattbordet. Den er laget av metall og finnes i mange forskjellige farger. Skjermen har fleksibel arm som gir mulighet til å snu og rette lyset helt etter dine behov. Lyspære medfølger ikke.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde: 13 cm
Fremspring: 37 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall
Betjening: Med bryter
Sokkel: E14
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

AH-logo

Siden 1945 har det svenske familieselskapet AH Belysning levert høykvalitets belysningsprodukter med en visjon om å være i forkant av produktutviklingen. Virksomheten drives fra Tibro, hvor deler av sortimentet også produseres. Med solid erfaring i bransjen har AH Belysning i lang tid vært en opplagt aktør i markedet. Navnet AH Belysning står for Armaturhantverk, som nå også er blitt selskapets nye navn.

AH Belysning er en ledende leverandør innen baderomsbelysning og tilbyr et bredt utvalg for både det klassiske og det moderne badet. I sortimentet finner du alt fra tradisjonelle baderomslamper og funksjonell allmennbelysning til stilige og moderne baderomslamper for det skandinaviske hjem. Klassiske vegglamper, bordlamper og gulvlamper er også en opplagt del av sortimentet hos AH Belysning.

AH-logo-rund