DFTP

Angle klemlampe

Angle klemlampe

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 099,00

dftp-logo_1
15W
Angle-serien fra den danske designeren Maria Berntsen har et moderne og tidløst designuttrykk. Lampen er utført i et lekent og interaktivt design med en magnetisk festet skjerm som enkelt kan justeres etter dine behov. Vri, vipp eller flytt skjermen for et retningsbestemt eller indirekte lys. Lampen har en praktisk klemme som gjør det mulig å plassere lampen på en hylle, en bokhylle eller andre steder der du ønsker å fremheve utvalgte detaljer i interiøret. Lyspære medfølger ikke.

Leveres med bryter på stofftrukket ledning. Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

HøydE: 12,4 cm
Diameter: 10 cm
Lengde ledning: 180 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Med ledning og stikk
Annet: Kan tiltes 170° og svinges 90°
Materiale: Metall / Plast
Betjening: Med bryter
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1