Lucide

Lucas gulvlampe, høyde 150 cm, Sort/Gull

Lucas gulvlampe, høyde 150 cm, Sort/Gull

kr 3 334,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 45700/01/02
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
Lucas gulvlampe er en moderne lampe i metall. Skjermen er i gullfarget diamantmønstret gitter med en bred sort kant rundt åpningen. Sort tekstiltrukket ledning. Benytt gjerne en dekorativ E27 globepære i lampen for optimal effekt.

Forbryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 150 cm
Diameter lampeskjerm: 40 cm
Diameter totalt: 76 cm
Lengde ledning: 350 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide