Marset

Vetra P gulvlampe, høyde 138 cm, 11W LED 2700K 1019lm Stepdim, Opalhvit

Vetra P gulvlampe, høyde 138 cm, 11W LED 2700K 1019lm Stepdim, Opalhvit

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 16 337,00

marset_logo
11W
Vetra gulvlampe har et klassisk design med et munnblåst hvitt opalglass som overrasker når du slår på lyset. Designeren Joan Gaspar bruker glasset som reflektor, og har kreativt plassert lyskilden utenfor, og ikke inni skjermen, noe som gjør at lampen gir mer lys. Det meste av lyset er rettet nedover, og resten filtreres mot innsiden av skjermen som lyser opp. Gulvlampens klassiske design passer inn i mange stiler.

Fotbryter med stepdimmer på ledningen. Integrert LED-belysning.

Mål: 

Høyde: 137,9 cm
Diameter skjerm: 32 cm
Diameter fot: 34 cm
Høyde skjerm: 15,1 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Glass / Metall
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 1019 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo