DFTP

Nomi gulvlampe, høyde 142 cm, Sort

Nomi gulvlampe, høyde 142 cm, Sort

kr 3 999,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 2220194003
dftp-logo_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
8W
X3
Nomi-serien skapt av den danske designeren Bønnelycke MDD er en praktisk, men likevel elegant lampe som er perfekt for arbeid eller lesing. Du justerer de tre lampehodene opp og ned etter behov og slår lyset av og på med et enkelt trykk oppå lampen. Tiltvinkel 90° - Svingvinkel 330°

Bryter på lampen. Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 142,5 cm
Diameter: 30 cm
Skjermdiameter: 12,5 cm
Lengde ledning: 250 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall / Plast / Tekstiltrukket ledning
Betjening: Med bryter
Sokkel: E14
Antall lys: 3
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1

B_NNELYCKE_MDD

Designet av Bønnelycke mdd

Bønnelycke er drevet av en uovertruffen trang og et ønske om å jobbe konstruktivt og innovativt. Bønnelycke startet sin karriere med design av lamper, møbler og innredning i 1988. Han oppnådde raskt status som en ukonvensjonell arkitekt med humor og fantasi. «Det kunne være morsomt» og «naturligvis kan det la seg gjøre» er uttrykk som blir flittig brukt i hans virksomhet. Bønnelycke MDD er et tverrfaglig designfirma med både nasjonal og internasjonal erfaring. Vi er perfeksjonister med profesjonell nysgjerrighet. Vi tilbyr et bredt spekter av designdisipliner, alt fra arkitektur og innredning, møbel- og produktdesign til kommunikasjonsoppgaver, grafisk design og nettdesign.