Lucide

Hermine gulvlampe, høyde 125 cm

Hermine gulvlampe, høyde 125 cm

kr 2 741,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 03741/01/30
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
Hermine gulvlampe er en moderne lampe inspirert av skandinavisk design. Lampeskjermen er i sort rotting, ben i sortlakkert metall. Sort tekstiltrukket ledning. Tar seg best ut ved bruk av en dekorativ E27 lyspære.

Fotbryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 125 cm
Diameter: 30 cm
Lengde ledning: 180 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Rotting / Metall / Tekstiltrukket ledning
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide